Odświeżająca sałatka z pomidorów

IMAG1820_blog IMAG1825_blog IMAG1834_blog

Składniki:  

3 średniej wielkości pomidory,

średniej wielkości cebula,

natka pietruszki,

cytryna,

sól, pieprz.

 

Natkę pietruszki drobno siekamy.

Cebulę kroimy w drobną kostkę.

Pomidora kroimy w grubą kostkę.

Cebulę mieszamy z pietruszką i pomidorem.

Zalewamy sokiem wyciśniętym z całej cytryny.

Dodajemy odrobinę soli i pieprzu.

Mieszamy.

Smacznego! 🙂

fcb

Amelia

Przygodę z kuchnią zaczęłam kilka lat temu, ale bawić się nią dopiero od niedawna. Powoli wchodzę w kuchnię bezglutenową starając się, by dania (a głównie desery) przypominały kuchnię „tradycyjną”. Ma być smacznie, szybko i zdrowo.

Może Ci się również spodoba

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *